Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mai mulţi bani pentru primării, la rectificarea bugetară

Sunday, 26 July 2015, 10:01 Sursă: REALITATEA TV

Bani mai mulţi pentru penitenciare, la rectificarea bugetară. Guvernul va aloca Ministerului Justiţiei peste 4,3 milioane de lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare şi reintegrarea deţinuţilor. Cea mai mare sumă îi revine penitenciarului pentru minori de la Bacău - 3,5 milioane de lei.

Tot la rectificare, Ministerul Apărării primeşte permisiunea să încheie contracte de până la 650 de milioane de lei pentru repararea echipamentelor militare, echivalentul a 144 de milioane de euro. Ministerul va beneficia şi de 689 de mii de lei pentru înfiinţarea unui cimitir al militarilor români căzuţi la Stalingrad şi Cotul Donului, în al doilea Război Mondial. Aprobările obţinute din partea Rusiei îşi pierd valabilitatea în noiembrie 2015.

Guvernul a decis luna aceasta majorarea salariilor de care beneficiază personalul neclerical, de la 1 octombrie, pentru toate cele 18 culte religioase din România. E vorba de aproape 20.000 de beneficiari, aşa că Executivul a alocat la rectificare şi sumele necesare plăţii contribuţiilor de asigurări: peste 20 de milioane de lei!

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL