Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lupte crâncene și suspans la Campionatul Național de Judo pentru Seniori

Sunday, 25 March 2018, 19:17 Sursă: REALITATEA.NET

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la 48 kg femeinin a urcat Mădălina Stoica, sportiva fiind extrem de fericită după efortul depus.  "Înseamnă foarte mult pentru mine această medalie, chiar îmi doream lucrul asta de foarte mult timp și am muncit foarte mult. Îmi doresc Normal enorm să ajung la jocurile de la Tokio din 2020. Trebuie să muncesc foarte mult și o sa ajung, sper să mă calific", a declarat Mădălina Stoica.

O medalie olimpică este, de altfel, visul tuturor celor îndrăgostiți de acest sport. Fetele de la categoria 52 kg au intrat și ele în concurs. La fel ca în prima zi a Campionatului din Cluj-Napoca, lupta a fost strânsă și între băieți.

Laris Borş, campion naţional, a declarat: "Sunt foarte fericit că am reuşit să îmi păstrez titlul de anul trecut și sper ca la fiecare concurs să iau locul I".

Tinerii sportivi muncesc enorm pentru astfel de victorii, iar rezultatele se văd. 

"Per total a fost un concurs bun, de verificare pentru sportivii olimpici și un campionat naţional bun pentru sportivii din țară. Aici vedem cu ce valori plecăm mai departe pe viitor", a precizat Simona Richter, antrenorul secund al lotului olimpic feminin. 

La open-ul masculin finala disputată între Daniel Natea și Vlăduț Simionescu a fost câștigată de Natea. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL