Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea: Pe articolele declarate constituţionale, n-am vedea de ce n-ar fi dată OUG

Monday, 10 December 2018, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul social-democraţilor a precizat că este nevoie de o Ordonanţă de Urgenţă pe Codurile Penale pentru că este "o istorie care nu se mai termină".

"S-a discutat în CEx subiectul OUG pe Codurile Penale, la propunerea unui coleg, i s-a transmis domnului ministru, ne-au transmis că analizează şi ne vor anunţa. Colegii noştri au motivat că este o istorie care nu se mai termină. Pe articolele declarate constituţionale, n-am vedea de ce n-ar fi dată OUG", a spus Dragnea, care s-a referit şi la o investiţie de 10 miliarde de euro în administraţia locală:

"Investiţia pentru administraţia locală. 10 miliarde de euro, banii vor veni din Romania. Este o chestiune nouă în Romania, nu vreau să discut dacă va fi, ce va fi. Rămâne să fie adoptată OUG, ministru de Finanţe o să vă explice".

Apoi, Dragnea a vorbit şi despre majoritatea din Camera Deputaţilor:

"Majoritatea la Camera deputaţilor se va vedea la primul vot. Majoritatea în plenul Parlamentului nu este o problemă. Colegii mei au prezentat argumentate prin care au arătat că se lungeşte foarte procesul de adoptare a legilor.

Pro Romania este conceput de aceeaşi oameni care au conceput UNPR-ul. Nu compar, că aş jigni UNPR-ul.

Turcan bate câmpii, nu cunoaşte regulamentul. În Camera Deputaţilor, regulamentul a funcţionat cutumiar. S-a dat adevărata valoare comitetului liderilor. În regulamentul CD spune clar că ordinea de zi a plenului şi programul este aprobat de comitetul liderilor".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL