Liviu Dragnea despre candidatura lui Kovesi: Nu suntem la Eurovision

Monday, 18 February 2019, 16:51 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat cum comentează candidatura Laurei Codruţa Kovesi la funcţia de procuror şef european şi dacă n-ar fi normal să aibă susţinerea tuturor factorilor de decizie din România, Liviu Dragnea a preferat să comenteze ironic. „Suntem la Eurovision? Nefiind Eurovision, nu vreau sa vorbesc despre susţinerea nimănui. Europarlamentarii PSD îşi vor spune acolo (la Bruxelles - N.R.)  cuvântul. Eu cred că trebuie sa fie nişte candidaţi respectabili. Poate vă miră, dar chiar nu mă interesează ce face Kovesi”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a criticat şi acuzaţiile că Inspecţia Judiciară ar fi un instrument judiciar subordonat politicului, mai precis acţionează la comanda lui. "Nu comentez prostiile celor din opozitie, eu nu cred că vreun om politic poate sa fie in spatele unei structuri a parchetului care, culmea. e singura care n-a fost numită politic. Poate asta deranjează, că oameni care câştiga un concurs şi încep să-şi facă treaba, neavând datorii polticie, poate că tocmai asta-i deranjează", a afirmat Liviu Dragnea

Întrebat din nou despre Laura Codruţa Kovesi şi cum a ajuns prima pe lista propunerilor pentru viitorul post de procuror şef al UE, Liviu Dragnea a comentat tot ironic: "Nu am habar cum au fost selectaţi oamenii, nu stiu şi de aceea nu vreau să-mi dau cu părere. (...) Poate vă miră, dar nu mă interesează aşa de mult ca pe dumnevoastră ce face Kovesi, sincer!"

Procurorul general a respins cererea de recuzare depusă de Laura Codruța Kovesi

 Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL