Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, în arest la domiciliu

Saturday, 25 June 2016, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Surugiu fusese, inițial, reținut de procurori, alături de alte 13 persoane. Vineri s-au făcut mai multe percheziții într-un dosar de evaziune fiscală în comerțul cu materiale feroase, îmbrăcăminte și încălțăminte, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 8 milioane lei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au suspiciuni în acest caz pentru posibile fapte de evaziune fiscală şi complicitate la această infracţiune, 28 de persoane fiind vizate de anchetă.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 2009 — 2013, în contabilitatea mai multor societăți comerciale active, având ca principale obiecte de activitate construcții, comerț cu materiale feroase și comerț îmbrăcăminte-încălțăminte, au fost înregistrate achiziții/ prestări de servicii fictive, provenind de la un număr de 10 societăți cu comportament de tip fantomă, înființate în acest sens, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 8 milioane lei, reprezentând impozit pe profit și TVA de plată”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL