Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis l-a felicitat pe noul președinte al Americii: ”România va continua să lucreze pentru a consolida securitatea comunităţii noastre transatlantice"

Saturday, 07 November 2020, 20:37 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

"Felicitări preşedintelui ales Joe Biden pentru victoria sa. Aştept cu nerăbdare să consolidăm în continuare puternicul şi dinamicul nostru Parteneriat Strategic în toate dimensiunile sale. România va continua să lucreze pentru a consolida securitatea, prosperitatea şi rezistenţa comunităţii noastre transatlantice", a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Joe Biden este al 46-lea președinte al SUA. El a obținut voturi peste pragul de de 270 necesar pentru a obține scaunul de la Casa Albă și se va adresa națiunii în această seară.

Victoria lui Biden se bazează pe rezultatele neoficiale ale statelor care și-au terminat numărătoarea voturilor. Alegerile au înregistrat cea mai mare participare din 1900. Biden a câștigat până acum peste 73 de milioane de voturi, cel mai mare număr pentru un candidat la președinția SUA. Trump a atras aproape 70 de milioane, al doilea cel mai mare număr din istorie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL