Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2: Văd o societate mai captivă decât la Rahova. Oamenii nu mai au încredere. România ratează șansă după șansă - VIDEO

Friday, 26 June 2020, 19:02 Sursă: Realitatea PLUS

 

„Eu, de un an de zile, eu am văzut și văd o societate mai captivă decât sunt eu aici. Societate captivă unei manipulări incredibile! Din păcate, din păcate, asta se întâmplă, și nu e decât începutul răului.

Nu-mi place să prevestesc. Niciodată nu mi-a plăcut să prevestesc ceva rău, dar este doar începutul răului.

O să vină toamna, iarna.

Din ce aud, din ce în ce mai puțini oameni au încredere în faptul că va fi mai bine sau au încredere în ceva măsuri pe care să le ia puterea actuală”, a declarat Liviu Dragnea în partea a doua a interviului difuzat vineri de Realitatea PLUS.

Fostul lider PSD nu îi iartă pe foștii săi colegi și acuză actuala conducere a partidului că este foarte slabă.

„N-au încredere nici în Opoziție ca alternativă, pentru că, din păcate, numai din ceea ce-mi spui tu, poate un partid cu asemenea frământări interne n-are cum să mai aibă coerență, să aibă vreo voce articulată sau... Dacă ei nu au avut nici măcar puterea să respingă niște minciuni...”, a spus Dragnea. 

Acesta critică din nou măsurile guvernanților din ultimul an și vorbește despre efectele  economice și sociale ale pandemiei de coronavirus

Liviu Dragnea consideră că „România ratează șansă după șansă. Nu se știe ce se întâmplă cu COVID-ul, nu știe nimeni. Aud tot felul de zvonuri care sunt date ori intenționat, ori pur și simplu că vin informații de afară, din interior. Habar n-am!  Cert este că se pare că nu va fi bine, nu ma refer aici la pandemie, ne-pandemie, ci din punct de vedere economic și social. Asta e! Până la urmă să vedem ce se întâmplă”, a mai spus Liviu Dragnea în a doua parte a interviului acordat, în exclusivitate, Ancăi Alexandrescu, și difuzat, vineri, la Realitatea PLUS.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL