Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț important pentru toți șoferii

Wednesday, 15 August 2018, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

"COMUNICAT

Vă informăm că toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august a.c.

Precizam că în data de 15 august a.c., serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor nu vor avea program cu publicul.

Totodată, programul de lucru cu publicul al serviciilor publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor a fost prelungit cu două ore, între 08.30-18.30, în judeţele Ilfov, Prahova, Argeş, Dolj, Dâmboviţa, Constanta, Braşov, Mureş, Cluj, Timiş, Suceava, laşi, Galaţi şi Municipiul Bucureşti.

Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august a.c., a fost luată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor specifice.

Recomandăm cetăţenilor să consulte paginile de internet ale instituţiilor prefectului pentru a se informa cu exactitate asupra programului de lucru şi asupra actelor necesare pentru eliberarea documentelor solicitate" este mesajul Direcției Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul MAI, trimis Realitatea TV.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL