Incredibil! Pensionar încătuşat după ce a postat un film pe Facebook!

Friday, 11 January 2019, 11:22, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat în vârstă de 69 de ani este cercetat penal de către poliţiştii ieșeni, după ce a postat un film pe reţeaua de socializare Facebook.

Adaugă părerea ta

„Polițiștii ieșeni au efectuat recent o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbat a fost reținut pentru 24 de ore. Astfel, agenţii din cadrul Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava au efectuat percheziția domiciliară la locuința unui bărbat de 69 de ani, din comuna Țibana, bănuit de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, conform realitateadeiasi.net.

Anchetatorii au menţionat că, din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, pe data de 6 ianuarie 2019, bărbatul ar fi postat pe rețeaua de socializare un material video, în care ar fi adresat mesaje amenințătoare mai multor martori din cadrul unui dosar penal în care are calitatea de inculpat, față de acesta fiind dispusă și măsura controlului judiciar.

Citește mai multe pe realitateadeiasi.net!