Două femei înjunghiate pe stradă, în plin centrul Capitalei!

Monday, 16 December 2019, 14:04 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Două femei au fost înjunghiate luni, pe un bulevard din Bucureşti, de un cetăţean israelian. Incidentul a avut loc după ora 12, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Potrivit primelor informaţii, agresorul este un cetăţean israelian în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost prins de poliţiştii Secţiei 14.

Femeile au fost transporate la spital, în stare stabilă. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii.

Poliţia Capitalei: "Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor."Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL