Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incredibil! Criminalul din Caracal îl dă în judecată pe avocatul familiei Melencu

Monday, 02 December 2019, 11:18 Sursă: realitatea

Mișcare incredibilă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă îl va da în judecată pe avocatul Tonel Pop, conform unor surse citate de Antena3.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost audiat luni la Inspectoratul General al Poliției Române. Avocatul Tonel Pop a susținut că Dincă a vrut să îl ia la bătaie și că l-a amenințat că îi va viola fetele, totul desfășurându-se în prezența procurorilor.

„Acest Dincă m-a amenințat câteva minute spre amuzamentul procurorilor. S-a repezit la mine, un domn polițist a intervenit. Procurorii l-au lăsat să mă amenințe”, a acuzat avocatul.

Acuzații extrem de grave făcute de avocatul familiei  Melencu. Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a vrut să îl ia la bătaie și că i-a amenințat fetele cu violul. Pop susține că procurorii îl încurajau pe Tonel Pop.

"Dincă ne- a amenințat în toate felurile. A sărit la bătaie și m-a amenințat numindu-mă șocolan, procurorii au oprit camera și nu au intervenit. M-a întrebat dacă am copii ce ar fi dacă ar fi violate. L-au pus pe Dincă să mă amenințe. Vom cere protecție împotriva lui Dincă", a declarat Tonel Pop.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL