Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incident ȘOCANT în Germania. Patru trecători, înjunghiați în plină stradă de un grup de necunoscuți, în orașul Hanau

Wednesday, 29 April 2020, 09:58 Sursă: Realitatea.NET

Se pare că victimele atacului sunt persoane care se aflau, separat, în centrul oraşului, în momentul în care au fost atacate de grupul de bărbaţi.

Răniții au fost transportaţi la spital, unii dintre ei suferind răni care nu le pun însă viaţa în pericol.

Poliţia îi caută acum pe suspecţi, folosind inclusiv un elicopter, iar procuratura publică din Hanau a lansat o anchetă.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a menţionat că motivul atacului încă nu a fost stabilit, adăugând că nu sunt indicii că acesta a avut legătură cu atacul din 19 februarie a.c. de la Hanau, soldat cu moartea a nouă persoane cu origini străine, inclusiv un român.

Vă reamintim că oraşul Hanau, din centrul Germaniei, a devenit cunoscut pe plan internaţional după atacurile armate care au avut loc în februarie. Nouă imigranţi - de origine germană, turcă, bulgară, română, bosniacă şi afgană - au fost ucişi în două atacuri comise în seara de 19 februarie în centrul oraşului Hanau, din landul Hessa. Agresorul, germanul Tobias Rathjen, în vârstă de 43 de ani, şi-a ucis ulterior şi propria mamă, o femeie de 72 de ani, după care s-a sinucis în apartamentul lor.

Cu câteva zile înainte, Tobias Rathjen postase câteva câteva înregistrări video în care vorbea despre ura sa faţă de străini, dar şi de teama sa că este monitorizat, uneori prin telepatie, de agenţii de spionaj. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL