Încă un cadou electoral de la Firea. Excursii gratis la mare pentru tineri, din banii bucureștenilor

Friday, 03 August 2018, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cadourile electorale ale primarului Bucureștiului Gabriela Firea continuă vara acesta cu o serie de vacanțe gratuite la mare oferite tinerilor studenți. Excursiile sunt oferite sub forma unor așa-zise tabere de vară, în care tinerii vor lua, printre altele, cursuri de dans și flash-mob.

”Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, a lansat cea de-a doua ediție a programului ” Școala de Vară”, desfășurată în perioada 5 August -29 Septembrie 2018”, spune anunțul de pe site-ul Centrului pentru Tineret al Municipiului București. 

”Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră! Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în ”Școala de Vară 2018” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare și activități outdoor – de divertisment și recreere: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului, cursuri de dans și flash-mob. 

Prin ”Școala de Vară 2018” am creat un mijloc modern de studiu, abordând educația prin mijloace interactive, plăcute și motivante. Astfel petrecem 7 zile pe litoralul românesc, axate în egală măsură atât pe studiu cât și pe relaxare, cu participarea la cursuri și activități, cazarea și cele 3 mese/zi gratuite. 

Vă așteptăm in număr cât mai mare !!!”, sună anunțul. 

Același site oferă și un regulament de înscriere.

Tot Primăria Bucureștiului a anunțat zilele trecute o serie de vacanțe gratuite în Grecia acordate pensionarilor.  

Cozi și scandal pentru vacanțele în Grecia date de Firea. Pensionarii au aflat că n-au adeverință 

"La pas pe tărâmul legendar al Greciei" s-a transformat joi în "Îmbulzeală legendară pentru tărâmul Greciei". După ce au auzit de vacanțele all-inclusive gratuite, oferite de Primăria Capitalei, sute de pensionari au mers să-și depună dosarul.

Unii nu s-au interesat de ce acte au nevoie, iar alții s-au plâns că nici n-aveau cum să le obțină, în condițiile în care regulamentul a fost publicat cu o seară înainte de începerea înscrierilor. 

Decizia acordării vacanțelor în Grecia a fost criticată dur de consilierul general PNL Ciprian Ciucu. 

”Gata, v-ați plictisit să-i duceți la Mânăstiri și să-i plimbați pe la moaște? Ați trecut la nivelul următor? Duceți oameni la mare pe banii altor oameni? Asta este mama pomenii electorale! Pandele, recunosc, sunteți inepuizabili! Via Catalin Deaconescu.

Dați mai departe! Ca sa știe bucureștenii de ce nu sunt bani pentru transport, RADET, autorizații de incendiu, combaterea riscului seismic!”, a scris Ciucu pe Facebook. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL