Ilie Sârbu îi ia apărarea lui Radu Mazăre, după ce a înjurat procurorii: "Ne mai scapă şi nouă"

Tuesday, 16 September 2014, 16:06, Sursă: REALITATEA.NET

lie Sîrbu l-a scuzat pe Radu Mazăre, edilul Constanţei, pentru injuriile  pe care acesta le-a adus procuririlor din DNA, zilele trecute. 

Adaugă părerea ta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu a declarat că nu se pune problema ca Radu Mazăre să fie sancţionat după ce a adresat injurii la adresa pocurorilor DNA,  Sârbu  motivând că aşa se manifestă Mazăre  când ajunge la limită:

"Nu cred că se pune problema. Nici n-avem noi timp acum de lucruri din astea. Probabil o să aibă cu preşedintele partidului o discuţie. Acum ce să facem, să facem o şedinţă de partid în care să-l condamnăm pe Mazăre? E problema lui directă cu justiţia. Dacă aşa o administrează, va vedea cum va fi".


"Aşa se manifestă Radu Mazăre când ajunge şi el la limită. Însă de aici până la faptul că Radu Mazăre ar pune în pericol justiţia, haideţi să fim serioşi, îl cunoaştem pe Radu Mazăre! De la faraon la Mihai Viteazul... nu e omul, n-are nici figura omului care ar putea intimida justiţia, nu face lucrul ăsta. Probabil la nervi a scăpat această... în stilul nostru românesc, de ce să nu recunoaştem. Ne mai scapă şi nouă câteodată".

Zilele trecute, la o reuniune PSD, Radu Mazăre a proferat injurii la adresa procurorilor DNA care-l anchetează pentru corupţie.

 

Radu Mazăre, din nou în fața Instanței

Radu Mazăre a revenit astăzi în faţa instanţei de la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii dezbat un nou termen în procesul în care edilul de la malul mării este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri din judeţul Constanţa.

Primarul Constanţei s-a DEZLĂNŢUIT! Mazăre i-a înjurat pe procurori: "Păi f… în c… pe mă-ta!"

 

 

Radu Mazăre a lansat invective la adresa procurorilor DNA, la o reuniune PSD Constanţa desfăşurată la Casa de Cultură. El i-a înjurat pe anchetatori pentru că l-au tratat cu brutalitate.