Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea: Președintele trebuie să țină cont de voința românilor, nu va putea să ignore PSD, vom rămâne pe primul loc!

Sunday, 06 December 2020, 22:08 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

„Programul de guvernare al PSD este singurul care a convins, este singurul program care a intrat în toate detaliile și a prezentat măsurile imediate pe care le vom adopta imediat după ce vom prelua guvernarea.

La alegerile locale am avut un soi de naivitate să avem încredere oarbă în organizatorii alegerilor, iar numărătoarea paralelă a fost doar o operațiune de preluare a datelor de la AEP. A fost o mare eroare!

Acum ne-am întors la clasicul sistem de numărătoare paralelă, avem un sistem care cu siguranță nu va da greș. Colegii noștri au participat la un instructaj în timpul campaniei electorale, iar din respect pentru votul românilor ne-am luat măsuri suplimentare pentru a nu mai exista vicii de numărare.

Președintele României nu va putea să ignore PSD, nu vreau să par optimistă, dar sunt convinsă că vom rămâne pe primul loc. Practic, am câștigat alegerile parlamentare, iar președintele trebuie să respecte voința cetățenilor și să dea guvernarea partidului de pe primul loc.

Ar fi un act de trădare față de români! În politică nu există garanții, dar există bunul simț față de oameni. Haideți să ne închipuim că președintele a încălcat Constituția doar în campania electorală, dar acum alegerile s-au terminat și sperăm să țină cont de voința românilor”, a declarat Gabriela Firea la o televiziune de știri, duminică seară, la închiderea secțiilor de vot din țară, la alegerile parlamentare.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL