Fostul şef DNA Timişoara s-a sinucis! S-a aruncat de la etajui 6!

Friday, 15 March 2019, 09:15 Sursă: REALITATEA.NET

Un procuror de la DNA Timișoara s-a sinucis vineri dimineață, aruncându-se pe geam, de la etajul şase al instituţiei, potrivit realitateadetimis.net şi pressaleert.ro. UPDATE: DNA a anunţat că procurorul nu avea probleme la serviciu.

Adaugă părerea ta

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Conform colegilor, Schiffbeck a venit la serviciu dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol.

Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog de la DIICOT Timișoara, instituţie aflată în aceeaşi clădire. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

În 2014, numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii central a DNA la Primăria Timișoara, în legătură cu vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112. Printre beneficiari s-ar fi aflat şeful procurorilor din Timiş, Vasile Bâc şi şeful DNA Timişoara, Tamaş Shiffbeck, potrivit adevarul.ro. 

În 2015, procurorul nu a mai primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA.

sursă foto: pressalert.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri