Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fost ministru din Guvernul Grindeanu pleacă din PSD: "Vedem cum analfabeţi loiali primesc funcţii"

Friday, 25 May 2018, 23:17 Sursă: REALITATEA.NET

"Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum - în PSD, dar şi în alte partide - loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi „loiali” primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă", scrie Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Grindeanu.

Acesta anunţă că se va alătura Partidului Pro România, condus de Victor Ponta şi Daniel Constantin.

"Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupţie sau de comunism, dar niciodată de incompetenţă. Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea - Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României. În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl ştim cu toţii: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură. Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania", mai scrie Jianu.

Augustin Jianu a fost ministru al Comunicaţiilor în Cabinetul Grindeanu şi a rămas singurul ministru care a refuzat să demisioneze atunci când partidul a cerut-o. Jianu a plecat din Guvern odată cu premierul de atunci Sorin Grindeanu, după ce Cabinetul a fost demis prin moţiune de cenzură iniţiată de PSD.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL