Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fântâni din judeţul Argeş, infectate cu E.Coli. Avertismentul făcut de Direcţia de Sănătate Publică

Monday, 13 June 2016, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Două fântâni din localitatea Merişani sunt infestate cu bacteria E. Coli. La o şcoală din aceeaşi localitate, rezultatul analizelor au arătat că apa este nepotabilă.

„Există o problemă cu apa la Merişani. Sunt două fântâni publice infestate cu E.Coli. S-au luat toate măsurile care se impun. De asemenea, la Malu Vânăt, în aceeaşi localitate, au fost probleme la reţeaua publică de alimentare cu apă, dar s-au rezolvat. Şi la o şcoală din Merişani, apa este nepotabilă. Aici au fost duse dozatoare de la care copiii şi cadrele didactice să poată bea apă”, a declarat, luni, pentru Mediafax, Sorina Honţaru, director DSP Argeş.

Aceeaşi sursă a declarat că în localitatea Budeasa, unde un izvor a fost descoperit ca fiind infestat cu E.Coli, situaţia s-a remediat.

„La Budeasa nu mai sunt probleme. Asta a reieşit la ultimele analize. După ultimele zile ploioase, e posibil ca problemele să reapară, de aceea le recomand cetăţenilor să se alimenteze cu apă din reţelele publice”, a mai declarat Sorina Honţaru.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL