Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Familia a primit o scrisoare de la un bărbat ucis acum 14 ani. Cum a fost posibil

Friday, 21 October 2016, 19:37 Sursă: REALITATEA.NET

La 16 ani, Aaron Vickers a scris o scrisoare adresată sieşi, la maturitate, în cadrul unei ore de engleză, la liceu. Profesorul Daryl Hutchins a păstrat scrisorile şi, atunci când a vrut să le expedieze, a descoperit că tânărul a fost împuşcat şi ucis. Aşa că a luat legătura cu familia băiatului şi le-a trimis lor scrisoarea de patru pagini.

"Nu i-am simţit niciodată mai mult prezenţa în toţi aceşti 14 ani, dar acum aveam impresia că stă chiar lângă mine", povesteşte Deanetta Vickers, pentru CBS. Scrisoarea conţinea cele mai ascunse gânduri şi vise ale adolescentului, care îşi exprima dorinţa de a avea o familie. Fiul său s-a născut la scurt timp după uciderea sa. Mai mult, Aaron Vickers spunea că îşi doreşte ca un vicepreşedinte de culoare să fie numit în SUA şi să existe o femeie preşedinte al SUA.

"Pentru mine e ca şi cum mi-ar fi spus: "E bine, mamă. Îţi mulţumesc că ai grijă de fiul meu, că îmi ţii memoria vie, sunt bine....", a mai spus mama acestuia, citată de Fox. Cel care l-a ucis pe tânăr nu a fost găsit niciodată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL