Dragnea, încă o tentativă de a scăpa de închisoare

Saturday, 07 December 2019, 13:39 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea tot mai speră să scape de închisoare. Marți, ICCJ judecă recursul în casație și contestația în anulare depuse de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a formulat prin avocati, in 22 octombrie, la instanta suprema, recurs in casatie, o cale de atac fata de condamnarea de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, si o contestatie in anulare in acelasi dosar.

Marti, instanta suprema judeca ambele cai extraordinare de atac.

Reamintim ca fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 13:51:04
Costel

Chiar dacă scapă de închisoare Dragnea nu v.a mai fi politicianul care a fost.

2019-12-07 15:01:43
A apele la justiție pentru dreptae ,e ca si cum ai cere ceva ce nu are la văduvă.

Păi dle Costel,asta s-a dorit!Eu sunt jurist practician /peste 30 de ani/si afirm ca trebuie să intru in pământ de rusine pentru juristii care l-au condamnat pentru nimic pe dl Dragnea ,fiind la cheremul ..La chermul cui ?Dar dl Dragnea nu a avut putere reală ,că asta o folosesc PNL-istii.Puterea nu are scrupule nici morală ,ci numai fortă și minciună.Ce nu au putut face PSD în 4 ani ,fce PNL în 2 săptămâni .Fără morală pară principii.

2019-12-08 07:04:37
Vecina de la 5

Sper sa mai primesti cariva ani si din celelalte dosare. Nemernicule!

Alte articole din: POLITICĂ