Dragnea, enervat de subiectul Toader: "Nu e rudă cu mine, nu e nici frate, nici verișor"

Wednesday, 10 April 2019, 17:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu este ministrul meu, nu e rudă cu mine, nici cu tata sau mama, nu e nici frate, nici verișor. A fost asumat de PSD, dar se pare că PSD-ul nu și-l mai asumă", a răspuns Liviu Dragnea, la insistențele jurnaliștilor.

Referitor la moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, care a fost amânată în Senat, Dragnea a susținut că parlamentarii PSD aveau treabă în teritoriu.

Liderul PSD a adăugat că există timp suficient săptămâna viitoare pentru dezbaterea și votarea moțiunii. "Majoritatea senatorilor PSD erau plecați, aveau treabă în teritoriu, iar d-ul Tăriceanu era plecat din țară. (...) Vor vota așa cum le dictează conțiinta lor de pesediști", a mai afirmat Dragnea, întrebat în legătură cu amânarea moțiunii.

La întrebarea dacă va fi schimbat Toader de la Justiție, Dragnea a replicat "chiar am venit pentru o problemă importanta... Îl considerați prea important pe acest om".

Deranjat de faptul că e întrebat în continuare despre relația cu ministrul Justiției, Dragnea a spus că nu vorbește decât despre roșii: "Rămaneți cu Toader al vostru", a spus Dragnea la plecare.

Aflat în plenul Senatului, Tudorel Toader le-a spus, miercuri dimineața, jurnaliştilor că Liviu Dragnea este un pic cam sever și că nu își permite să îi răspundă.

Liviu Dragnea și-a continuă miercuri turneul prin ţară. Împreună cu ministrul Petre Daea și Niculae Bădălău, șeful PSD a mers în județul Giurgiu, în comuna Colibaşi, acolo unde a început programul de tomate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL