Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosarul morții suporterului dinamovist: Un al doilea suspect a fost reținut

Wednesday, 31 August 2016, 14:02 Sursă: REALITATEA.NET

În urma audierilor de la Poliţia Capitalei, tânărul, Ionuţ Andrei Pătraşcu, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, pentru tentativă de tâlhărie, scrie News.ro.

Potrivit surselor judiciare citate, tânărul de 26 de ani ar fi încercat să-i smulgă unui alt fan fularul cu inscripţia clubului de fotbal, ceea ce ar fi dus la izbucnirea conflictului.

La Poliţia Capitalei au avut loc, miercuri, noi audieri în cazul conflictului de la finalul meciului Steaua-Dinamo, din 20 august, soldat cu moartea unui suporter dinamovist, caz în care a fost arestat un suspect. 

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 26 august, arestarea preventivă a lui Alexandru Badea, membru al galeriei echipei de fotbal Steaua suspectat că a omorât un tânăr de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, în urma unui conflict care a avut loc la finalul meciului Steaua-Dinamo.

Surse judiciare declarau, pentru News.ro, că suspectul, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut la audieri că a avut loc o altercaţie şi că l-a lovit cu un baston telescopic pe tânărul de 18 ani, care a decedat după trei zile de la incident, la Spitalul "Sfântul Pantelimon” din Capitală.

"În noaptea de 20/21.08.2016, în jurul orei 23.40, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, în apropierea intersecţiei cu strada Constantin Brâncuşi, inculpatul a lovit-o cu un obiect contondent în zona capului pe victima M.A.D., în vârstă de 18 ani, provocându-i leziuni care au determinat decesul acesteia, produs la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon în data de 24.08.2016”, preciza Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Înainte de a-l duce în faţa instanţei, anchetatorii au făcut şi o reconstituire în teren, cu presupusul autor al omorului, care are locuinţa aproape de locul comiterii faptei.

Anchetatorii l-au identificat pe presupusul autor al omorului după ce au audiat mai multe persoane.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL