Veste proastă pentru Miron Cozma! Polițiștii doljeni i-au întocmit dosar penal în urma accidentului

Thursday, 24 December 2015, 13:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, 24 decembrie, că lui Miron Cozma i-a fost reținut permisul de conducere, însă nu i-a fost suspendat și dreptul de a conduce pe perioada cercetărilor, scrie Agerpres.

'În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și i-a fost reținut permisul de conducere, însă i s-a eliberată dovadă pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat și dreptul de conducere. Pe perioada cercetărilor, dovada se poate prelungi', a spus Alin Apostol.

Miron Cozma, care se deplasa miercuri seara dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat într-un accident rutier în momentul în care a virat stânga pentru a intra într-un hipermarket la intrarea în Craiova.

Mașina lui Cozma a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus, iar în urma impactului dintre cele două autovehicule mașina condusă de Cozma a fost proiectată în alt autoturism care ieșea din parcarea magazinului.

În urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit ușor la cap, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență Craiova. La finalul investigațiilor medicale, Miron Cozma a părăsit spitalul.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri