DNA vrea să mute dosarul Tel Drum de la Teleorman

Tuesday, 23 July 2019, 17:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cererea de strămutare are termen pe 14 august, în vreme ce solicitarea de redeschidere are termen pe 13 august, potrivit G4media.

Potrivit unor surse oficiale de la Tribunalul Teleorman, cererea DNA de redeschidere a căzut la judecătoarea Emilia Enescu, fosta preşedintă a Judecătoriei Turnu Măgurele, fieful Tel Drum şi al lui Dragnea jr.

Conform Riseproject, Cristian Enescu, soţul judecătoarei, subofiţer la Jandarmeria Teleorman, apare în registrele cu persoanele invitate la partidele de vânătoare ale Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor '90 şi predată apoi lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum.

Potrivit Realitatea de Teleorman, fratele judecătoarei Enescu ar fi avocatul lui Valentin Dragnea. Avocatul ar fi fost prezent în tribune la meciuri de fotbal, alături de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD.

În acest context, pentru că judecătoarea Enescu nu a formulat cerere de abţinere, DNA a cerut Curţii de Apel Bucureşti (CAB) strămutarea procesului de redeschidere de la Tribunalul Teleorman la un alt tribunal din aria CAB.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ