DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: anunţul de vineri schimbă totul pentru abonaţi

Saturday, 16 February 2019, 17:51 Sursă: REALITATEA.NET

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom, principalii operatori în telecomunicaţii din ţara noastră, au primit vineri seară o veste proastă de la ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Adaugă părerea ta

Mai exact, vineri seară, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat într-o emisiune televizata ca DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom şi restul companiilor, care sperau sa vada OUG 114/2018 anulata, sau modificata, ar trebui să nu mai spere la acest lucru in momentul de fata, potrivit idevice.ro.

Citiţi şi:

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: surpriză majoră pentru clienţi! Care se vor bucura primii

Săptămâna aceasta Calin Popescu Tariceanu a dat de inteles ca a discutat cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dăncilă, si ca ar fi ajuns la o conluzie ca OUG 114/2018 ar trebui cel putin modificata, daca nu chiar prorogata. Companii din domeniul energetic, telecom, bancar, si nu numai, pun presiune pe Guvern sa renunte la multe prevederi, inclusiv taxa pe cifra de afaceri, care afecteaza DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom şi alte companii, însă se pare ca asta nu se va întampla chiar atât de curând.