Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta army: slăbeşte 5 kg în mai puţin de o săptămână!

Wednesday, 29 July 2015, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

Noi îţi propunem să încerci o metodă care da rezultate mulţumitoare în cazul în care vrei că surplusul de greutate să dispară în mai puţin de o săptămâna, această fiind indicată pentru persoanele care se află la o distanţă de câteva kilograme de ceea ce înseamnă silueta ideală pentru ele. Poate că nu ştiai, însă adesea este mai greu să scapi de 3-5 kg decât de 20-30 kg.

Descoperă şi tu, în cele ce urmează, în ce constă dietă army şi ce trebuie să faci pentru a slabi 5 kg în mai puţin de o săptămâna!

Dietă army pentru o silueta de invidiat

Această dietă este bazată pe consumul alimentelor hipocalorice în funcţie de capacitatea lor de a se combină astfel încât să fie asimilate corect de către organism. În acest fel, nu numai că vei scapă de kilogramele nedorite, ci vei face şi economie în ceea ce priveşte bugetul destinat meselor.

Dietă army trebuie ţinută timp de 3 zile, apoi trebuie să revii la meniul normal vreme de 4 zile, după care poţi relua dietă, dacă simţi nevoia. Cel mai important este însă faptul că nu trebuie să exagerezi repetând regimul de prea multe ori.

Iată în ce constă meniul celor 3 zile de regim!
Ziua I

Micul dejun:

- o jumătate de grapefruit (52 calorii);

- o felie de pâine prăjită (67 calorii);

- 2 linguri de unt de arahide (188 calorii);

- o ceaşcă de cafea sau ceai.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.
 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL