DEZVĂLUIRILE fiului celui mai mare traficant de droguri din istorie: "Mâncam din farfurii de aur"

Tuesday, 20 September 2016, 14:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sebastian avea doar opt ani atunci când tatăl lui, supranumit "Regele Cocainei", i-a prezentat "afacerea" pe care o conducea.

"Aveam opt ani când, într-o zi, mi-a pus în faţă, pe masă, toate tipurile de droguri şi, stând lângă mine, mi-a spus totul despre ele: cum se numesc, ce efecte au şi cum arată fiecare. Apoi, când aveam nouă ani, m-a dus la una dintre 'fabricile' lui de cocaină. Voia să fie sigur că ştiu care sunt pericolele ascunse ale drogurile, explicându-mi că cel care nu le încearcă este, de fapt, cel brav", a povestit el, potrivit The Sun.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

Mai mult, Sebastian a mărturisit că tatăl său iubea extravaganţa: de Crăciun, trimitea prietenilor pachete cu mâncare cu elicopterul, trimitea flori acasă cu un elicopter privat, ba chiar lua cina alături de familie din veselă de aur.

Totuşi, după ce a fost dat în urmărire, Pablo Escobar şi familia lui au fugit din ţară, iar o perioadă au dus o viaţă cu totul diferită de cea dinainte.

"Tot ce ne rămăsese erau milioanele de dolari, dar muream de foame. Nu puteam să ieşim din casă, chiar dacă tata ar fi putut să cumpere un supermarket întreg", şi-a amintit Sebsatian.

Pablo Emilio Escobar Gavíria a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină din SUA. Supranumit "Regele Cocainei", el a fost cel mai bogat criminal din istorie.

Escobar a fost ucis pe 2 decembrie 1993.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN