Detalii șocante despre milionarii cu afaceri în Argeș, asasinați în Albania

Thursday, 03 January 2019, 10:08, Sursă: REALITATEA.NET

Au trecut patru zile de la masacrul din Albania în care doi albanezi şi un turc, cu afaceri în Argeș, au fost uciși în stil mafiot. Criminalii sunt încă liberi, informează Realitatea de Arges.

Adaugă părerea ta

Asasinatul s-a petrecut în localitatea Elbasan din Albania. Cele trei persoane, cu afaceri în Argeș, au fost împușcați în mașina în care se aflau.

Este vorba de albanezii Endrit Alibej şi unchiul acestuia, Arben Dylgjeri, respectiv turcul Erdal Duranay.

Autoturismul turcului Erdal, cu numere de Argeș, a fost găsit ciuruit de gloanțe. Înainte de producerea masacrului, victimele tocmai ieşiseră dintr-un restaurant în care luaseră cina. Cele trei persoane se aflau în Albania pentru a petrece împreună Revelionul.

Conform presei albaneze, planul de asasinare a celor trei a fost unul foarte bine pus la punct. Conform site-ului albeu.com, ținta masacrului a fost unul dintre albanezi, respectiv Endrit Alibej.

Acesta ar fi fost omorât ca urmare a neînțelegerilor din cadrul unei negocieri cu droguri.

xistă suspiciuni că în această asasinare au fost folosite două vehicule. Prima mașină se presupune că l-a urmărit pe Endrit Alibej, în zilele în care acesta a stat în Albania, dar și pe 29 decembrie, ziua în care a fost asasinat.

O altă mașină a fost folosită pe timpul execuției celor trei persoane. Poliția albaneză încercă să-i identifice pe atacatori prin intermediul imaginilor surprinse de camerele video aflate în zonă.

Surse din cadrul poliției au precizat pentru presa albaneză că trei persoane au participat la execuția celor doi albanezi și a cetățeanului turc. În total, 5 persoane ar fi participat la această asasinare, începând cu urmărirea lor, uciderea și apoi părăsirea locului faptei. Detalii aici