Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Despăgubire jenantă pentru un bărbat care nu mai poate munci niciodată

Thursday, 28 August 2014, 21:25 Sursă: REALITATEA.NET

Drama lui Iulian Marinel Ribă, cazul prezentat de "ring" în luna februarie, nu s-a încheiat. Bărbatul s-a accidentat la locul de muncă şi apoi s-a luptat luni de zile să obţină o indemnizaţie de la angajator. Iulian Ribă a suferit o hernie de disc care a necesitat o intervenţie chirurgicală.
 
După operaţie, s-a pensionat pe caz de boală, pensia pe care o primeşte acum fiind de doar 435 de lei. În tot acest timp, fostul său angajator, firma SC Remat Bucureşti Sud SA, a încercat să găsească un subterfugiu pentru a nu-i oferi drepturile cuvenite în urma accidentului.
 
Nu mai are voie să facă efort Iulian Ribă, singurul salariat al familiei, nu va mai putea munci niciodată, mai mult decât atât, potrivit documentelor medicale, îi este interzis să mai facă efort fizic, să meargă pe distanţe lungi şi să stea în frig. Soţiei îi este imposibil să se angajeze, fiind singura persoană care poate să aibă grijă de Iulian.
"Eu trebuie să mă duc cu el la tratamente. De când s-a operat, din când în când mai cade din picioare şi trebuie să îi dau calciu şi magneziu ca să îşi revină", a explicat soţia acestuia.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL