Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire macabră într-o casă din Centrul Vechi din Brașov. Poliția a demarat o anchetă

Wednesday, 17 January 2018, 17:50 Sursă: REALITATEA.NET

Descoperirea cadavrelor aflate într-o stare avansată de descompunere a fost făcută de vecini, care au sunat la 112. Imediat, la faţa locului au venit anchetatorii care au făcut cercetarea la faţa locului şi încearcă să afle cum au murit cele două femei, despre care se crede că ar fi mamă şi fiică.

„În urma sesizării a fost efectuată cercetarea la faţa locului, constatându-se că în imobil se aflau două cadavre umane în stare avansată de degradare. Se fac cercetari sub supravegherea unităţilor de parchet competente, pentru identificarea cadavrelor şi stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, precum şi pentru stabilirea cauzei morţii, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov”, a declarat Mihaela Hermenen, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit anchetatorilor, vecinii au declarat că ultima dată când le-au văzut pe cele două femei a fost în urmă cu doi ani.

„Din investigaţiile efectuate şi din declaraţiile vecinilor a rezultat că ultimele persoane observate în imobil au fost o femeie şi fiica acesteia, în perioada 2015-2016”, a mai spus Mihaela Hemeneanu.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Specialiştii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală fac cercetări pentru a determina circumstanţele morţii celor două femei.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL