Denise Rifai îl provoacă public pe Liviu Dragnea

Saturday, 16 February 2019, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Talk News de la Realitatea TV, i-a lansat o provocare lui Liviu Dragnea, după ce şeful PSD l-a chemat pe un jurnalist în baie.

Ieri, un reporter l-a întrebat pe Liviu Dragnea, pe holurile Parlamentului, dacă are vreun sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite. Şeful PSD a dat un răspuns halucinant: "Vii cu mine în baie?".

Denise Rifai a luat astăzi atitudine şi i-a lansat o provocare publică lui Liviu Dragnea:

"Hai sa semnam cu totii petitia prin care Mr.Liviu Nicolae Dragnea sa si aduca aminte ca el e Acolo din Banii Nostri platit!

Pentru ca acest “domn”, vataf de partid si Presedinte de Camera Deputatilor, Sa i Ceara Scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima.

Dar pana atunci, pentru ca vad ca va Place cu Baietii pe la toaleta, Ma ofer sa merg eu cu dvs la BAIE! O luam si pe Irinuca cu noi, daca nu e fugita cu vreo #valiza totusi pe la vreun magazin de pantofi!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! SA VEDEM CE MI ARATATI !

Haideti, mergem Impreuna?

Ps. Tupeul acestor Ghiolbani care au capturat tara a ajuns la cote incredibile. alooo, Sunteti platiti din banii nostri, SA NE RESPECTATI IN PRIMUL RAND! Tara asta Chiar nu e doar a hotilor si a penalilor si A SMECHERILOR CARE AU PUS MANA PE BUGETELE TARII!

Haideti la Baie, domnule Dragnea!

Hai !"

 

Citeşte şi: Petiție împotriva lui Dragnea, după ce șeful PSD a chemat un jurnalist LA BAIE


.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ