Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

2% pentru ONG-uri: Este ultima zi de depunere a Declaraţiei 230

Thursday, 24 May 2018, 21:35 Sursă: REALITATEA.NET

Declaratia 230. Vineri este ultima zi în care se mai poate depune Formularul 230 privind direcţionarea a 2% din impozitul anual pe salarii şi pensii.

Termenul limită de depunere a acestui document la Fisc este data de 25 mai a fiecărui an.

Declaratia 230. ANAF a venit recent cu precizări pe acest subiect, potrivit cărora persoanele fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor şi/sau din pensii, pot depune formularul 230 “Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii” la registratura organului fiscal competent sau prin poştă, fie personal, fie prin intermediul altei persoane, până la data de 25 mai 2018.

Documentul poate fi depus şi prin mijloace electronice sau prin sisteme electronice de transmitere la distanţă, respectiv prin serviciul “Spaţiul Privat Virtual” sau în baza unui certificat digital calificat.

Declaratia 230.  Mai departe, ANAF va notifica contribuabilii cu privire la opţiunea exercitată prin formularul 230 primit, astfel încât aceştia să cunoască faptul că se dă curs cererii de direcţionare a cotei de 2%.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL