Dăncilă vrea să-l viziteze pe Dragnea la Rahova

Saturday, 13 July 2019, 16:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Vioricăi Dăncilă îi e dor de Liviu Dragnea. Premierul vrea să-l viziteze la închisoare pe fostul șef al PSD. Dar asta nu este tot, Liviu Dragnea ar putea fi vizitat la vorbitor și de alți colegi din PSD.

Șefa PSD Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă la Călărași că ar putea să-l viziteze în închisoare pe Liviu Dragnea, spunând că ar fi uman ca fiecare social-democrat să dea dovadă "de un aspect pozitiv".

„Nu am fost", a declarat Dăncilă, întrebată dacă a fost să-l viziteze pe Liviu Dragnea la închisoare.

"Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovada de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid", a continuat ea.

Viorica Dăncilă nu este prima persoană din PSD care ar vrea să-l viziteze pe Dragnea. Și Carmen Dan, ministrul de interne, ar merge la vorbitorul de la Penitenciarul Rahova.

Dăncilă a mai spus că persoana care se va poziţiona bine în sondajele de opinie, dar va avea şi susţinerea partidului, va candida la alegerile prezidenţiale.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ