Dana Rogoz, atac la Olivia Steer dupa confruntarea cu medicul Mihai Craiu

Friday, 22 March 2019, 16:29, Sursă: REALITATEA.NET

Confruntarea dintre Olivia Steer și medicul Mihai Craiu pe tema vaccinării a stârnit un val de reacții în mediul online, iar părerile au fost împărțite.

Printre cei care s-au poziționat de partea doctorului a fost Dana Rogoz, care spune că discuția dintre Olivia Steer și Mihai Craiu a fost total nepotrivită, iar medicul a fost vizibil frustrat de faptul că cineva fără pregătire medicală susține că vaccinul face rău.

"Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în față unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență...", a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook.

Decizia luată de Olivia Steer după ce medicul Mihai Craiu a lăsat-o fără argumente

Un moment interesant al discuției dintre Olivia Steer şi Mihai Craiu a fost surprins de Ionuț Cristache, prezentatorul TVR, care a reacționat dur pe Facebook după ce a urmărit emisiunea și a prezentat publicului întregul discurs: 

– O. Steer: Dacă mi permiteți, vreau să citesc, este o carte de referință, nu este pentru lumea profană, ea, deci oricine poate să citeasca această carte, dar ea se adresează în primul rând specialiștilor, da?

– Dr. Mihai Craiu: Tocmai că specialiștii nu citesc această carte, nu vreau să înțeleagă ascutatorii noștri că această este o carte pe care noi o studiem la facultate, sau la rezidențiat sau…
– O. Steer: din păcate, din păcate!

– Dr. Mihai Craiu: …pentru că are vicii grave de concepție…

– Dr. …se numește cherry picking , adică, pe românește , să culegi cireșele care-ți convin din articolele științifice!

– O. Steer: și nu faceți și dvs. același lucru?

– Dr. Mihai Craiu- Diferența dintre noi doi este că eu nu am nevoie de acea carte că să știu ce scrie în ea…”, a scris Ionuţ Cristache pe Facebook. 

Ce spune dr. Vasi Rădulescu despre Olivia Steer

De altfel, dr. Vasi Rădulescu a prevăzut efectul emisiunii și într-o postare pe Facebook a recomandat oamenilor să nu uite imaginea din fotografie: „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.”, a prescris medicul pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL