Dan Barna: Nici măcar oamenii lui Dragnea nu mai încearcă să dezmintă corupţia din PSD

Monday, 07 January 2019, 22:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Nici românii, nici europenii nu mai au încredere în Liviu Dragnea şi "în gaşca lui care ne face de râs în fiecare zi", spune liderul USR, Dan Barna.

Președintele USR, Dan Barna, critică lipsa de reacție a autorităților de la București în fața valului de acuzații din presa europeană cu privire la corupția din România, în momentul preluării șefiei Consiliului UE.

"Nici măcar oamenii lui Liviu Dragnea nu mai încearcă să dezmintă corupţia în care este prins astăzi PSD", scrie Dan Barna pe Facebook, arătând că, practic, am preluat președinția Consiliului UE cu imaginea lui Liviu Dragnea şi a corupţiei în frunte.

România va ajunge în curând să piardă orice fărâmă de încredere şi de credibilitate în plan european şi internaţional, mai spune Dan Barna.

"Presa internaţională este plină în aceste zile de articole referitoare la România ca stat captiv în cercul vicios şi corupt al lui Liviu Dragnea. Absolut toate aceste apariţii, inclusiv în Financial Times, vorbesc cu îngrijorare despre faptul că un astfel de stat, cu astfel de corupţi la butoane, deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Desigur că nu am văzut nicio reacţie dinspre autorităţi, nicio vorbă prin care să încerce, măcar, să arate că România nu va lăsa corupţia să împiedice bunul mers al lucrurilor la nivel european. Nici măcar oamenii lui Liviu Dragnea nu mai încearcă să dezmintă corupţia în care este prins astăzi PSD.

În ce priveşte Preşedinţia Consiliului UE, până acum, comunicarea este egală cu „zero". Practic, am început acest proiect cu imaginea lui Liviu Dragnea şi a corupţiei în frunte. România va ajunge în curând să piardă orice fărâmă de încredere şi de credibilitate în plan european şi internaţional. Iar ultimul sondaj IMAS arată PSD la sub 20%. Nici românii, nici europenii nu mai au încredere în Liviu Dragnea şi în gaşca lui care ne face de râs în fiecare zi.

Avem nevoie de o schimbare şi avem nevoie de asta cât încă mai putem evita să ne facem de râs în fruntea Consiliului UE! Probabil că nu va veni din partea PSD-ALDE. O putem face noi toţi, în schimb, la vot. Urmează alegerile europarlamentare în mai şi trebuie să mergem cu toţii la vot. Doar aşa îi putem opri. Nu mai putem sta acasă, nepăsători!", a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ