Dan Barna: "O să avem o discuție cu premierul legată de angajarea răspunderii pe legea electorală"

Tuesday, 21 January 2020, 22:49 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele USR s-a arătat nemulțumit de introducerea termenului de 90 de zile pentru persoanele care și-au schimbat reședința.

"Sunt mai multe probleme. O să avem și o discuție cu premierul legată de angajarea răspunderii pe legea electorală. Votul celor care au viză de flotant. Se introduc 90 de zile care înainte nu erau. Asta e o chestiune pe care va trebui să o discutăm, apropo de lucrurile de care nu suntem mulțumiți la PNL”, a afirmat Dan Barna.

"Persoanele care și-au stabilit reședința în circumscripția electorală cu mai puțin de 90 de zile înaintea datei scrutinului își vor putea exercita dreptul de vot doar în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care au avut reședința sau domiciliul stabilit anterior celor 90 de zile. În acest caz, cetățenii vor vota pe lista suplimentară” prevede articolul nou introdus în proiectul de asumare al Guvernului, transmis Parlamentului.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 23:32:27
Puscarie

Si Diaspora sa voteze permanent...

2020-01-21 23:36:23
Serghei Ivan

D.B. o fi mulțumit de ce căcat a făcut L.O.?

2020-01-22 00:05:55
Puscarie

Sa-i spuna borhotului de Orban sa-l dea afara pe nenorocirea asta umana numita Citu care vrea sa inchida Prima Casa destinata tinerilor daca mai vor voturi. Mi se rupe maciuca de alegerile lor, ma intereseaza ce fac in dreptul populatiei nu ca nu au nu por nu vor ala e de vina etc. Maimutele nu au ce cauta in conducerea statului.

Alte articole din: POLITICĂ