Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să slăbești rapid cu dieta armatei israeliene

Wednesday, 17 August 2016, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Dar ce ai spune dacă ți-am propune să încerci o dietă într-adevăr extrasă din lumea militară? Este vorba despre dieta armatei israeliene, una dintre cele mai eficiente și rapide diete din lume, cu care poți să slăbești chiar și 5 kilograme într-o săptămână!

Dieta armatei israeliene a fost foarte populară în anii 1970, iar acum se pare că a revenit în atenția persoanelor care vor să scape rapid de kilogramele în plus. Totuși, contrar a ceea ce îți imaginezi, această dietă nu este bogată în alimente consistente (așa cum te-ai aștepta să fie, pentru că se presupune că ar fi vorba despre alimentația soldaților), ci este, de fapt, o dietă foarte restrictivă.

Îți recomandăm să ții aceasta dietă în concediu sau într-o perioadă în care nu faci foarte multă activitate fizică, deoarece e posibil să te simți puțin slăbită din cauza regimului hipocaloric. Dieta armatei israeliene se ține 8 zile și pe parcursul ei ai voie să consumi doar un anumit tip de aliment pe parcursul a două zile. Este interzis să consumi alte alimente populare în dietele rapide, precum grepfrutul sau lămâia. Pentru ca dieta armatei israeliene să funcționeze și chiar să pierzi 5 kilograme în 8 zile, trebuie să te rezumi la alimentul pe care ai voie să îl consumi în ziua respectivă. Din cauză că este așa restrictivă, această dietă este adesea abandonată, însă te poate ajuta să arăți mai suplă dacă ai un eveniment sau o altă "urgență" de acest gen.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL