Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să câştigi la Loto. Măreşte-ţi şansele cu aceste trucuri!

Thursday, 08 October 2015, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

E un vis frumos, intr-adevar, dar, dupa cum probabil stii, sansele sa castigi sunt atat de mici, incat parca iti vine sa renunti din start. Cu toate acestea, se pare ca exista cateva trucuri care iti maresc sansele de reusita, desi nu au cum sa garanteze castigul.

Cum sa castigi la loto

1. Joaca numerele care iti poarta tie noroc. Pentru ca extragerea este complet aleatorie, numerele care inseamna ceva pentru tine au aceleasi sanse sa fie castigatoare ca toate celelalte. Chiar si o serie de numere consecutive are sanse egale cu orice alta varianta. Ceea ce iti creste sansele considerabil, insa, este sa joci cu regularitate. Sau, asa cum procedeaza altii, sa cumperi mai multe bilete atunci cand castigul este foarte mare (desigur, nu vei juca aceleasi numere pe fiecare bilet!).

 2. ...sau joaca numere peste 31. Nu iti vor creste propriu-zis sansele sa castigi, dar, daca se intampla, e posibil sa castigi o suma mai mare. De ce? Raspunsul se afla in punctul 1: oamenii joaca de obicei numere care au o semnificatie pentru ei (zile de nastere, aniversari etc.). Aceasta inseamna ca alegerile predominante sunt numerele pana la ultima zi a lunii, 31.

3. Fa-ti un grup pentru jucat la loterie. Va adunati mai multi oameni si puneti mana de la mana pentru a investi sume mai mari in bilete, avand astfel multe variante jucate si, implicit, mai multe sanse sa castigati. Desigur ca va trebui sa impartiti castigul. De-a lungul timpului, 1 din 7 premii mari la loto (peste 1 milion de euro) a fost castigat de un astfel de grup, scrie divahair.ro.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL