Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să afli dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui

Tuesday, 14 June 2016, 21:23 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Dacă îi pasă ce faci, cine sunt persoanele cu care intri în contact şi ce fel de relaţii sociale ai, atunci îi pasă de tine şi nu vrea să te piardă.

Sentimentele lui se vor dovedi a fi reale doar atunci când relaţia voastră este pusă în pericol de un alt bărbat şi nu îi va fi indiferent dacă un coleg de muncă are o altfel de atitudine decât cea profesională. Pune-l la încercare!

Taur

Dacă nativul din Taur este capabil să facă compromisuri pentru tine, atunci iubirea pe care ţi-o poartă este cu adevărat reală.

Dorinţele tale nu îi vor fi indiferente, însă nici nu trebuie să fii absurdă şi să crezi că dacă nu execută tot ce îi ceri înseamnă că nu ţine la tine. Mai multe refuzuri decât acceptări pot fi semnale de alarmă.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni îţi va arăta că te iubeşte cu adevărat în momentul în care îl pui în faţa unor schimbări pe care nu şi le doreşte.

Dacă e fericit cu tine aşa cum sunteţi acum, nu va vrea să se modifice nimic în relaţia voastră, ba chiar va fi speriat că te va pierde în alte condiţii. Nu vei scăpa de el dacă ai planuri în care nu l-ai inclus şi îţi va demonstra că te va urma oriunde.

Rac

Dacă nu îi e ruşine cu tine oriunde ar merge şi vrea să îl urmezi peste tot, atunci aceasta ar putea fi dovada cea mai clară că sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Cu cât te ţine mai ascunsă şi te păstrează doar pentru el, cu atât ai toate motivele să îţi pui semne de întrebare cu privire la viitorul vostru împreună.

Citeşte continuarea pe eva.ro.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL