Cum a devenit o BUNICĂ din Rusia noul STAR al YouTube-ului. Ce a învăţat să facă uimeşte lumea

Thursday, 20 April 2017, 17:07, Sursă: REALITATEA.NET

Tatiana Subbotina este o bunicuţă de 63 de ani din Rusia care este noul star al YouTube-ului. Femeia şi-a cucerit fanii cu felul în care a învăţat să facă efecte speciale pe care le foloseşte în filmuleţele postate pe internet.

Subbotina a început să se filmeze în 2013, atunci când locuia în Thailanda, departe de copiii săi. În scurt timp, bunicuţa a evoluat de la filme făcute pentru copii şi nepoţi la filme în care învaţă să folosească programul Adobe Premier Pro.

Astfel, Subbotina face filmuleţe în care este în diferite locaţii exotice, în junglă, pe un covor fermecat, în baie sau în piscină, deşi de fapt femeia se află în faţa unui ecran verde folosit pentru efecte speciale. Ea explică tuturor cum a folosit efectele speciale pentru a crea filmuleţele şi spune "Nu am inventat nimic, dar încerc să explic cât de simplu pot. E foarte pasionant şi îmi place", a povestit ea, pentru BuzzFeed.

Mai mult, femeia şi-a cusut singură un costum verde, special pentru a-l folosi în cadrul filmuleţelor cu efecte speciale, filmate în faţa unui ecran verde.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage