Cristian Tudor Popescu, explicaţie halucinantă. De ce a ieşit Firea la atac

Wednesday, 05 September 2018, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

Gabi Firea s-a dezlănţuit într-un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Primarul Capitalei a spus că PSD este condus unic, dictatorial de către Liviu Dragnea, iar ei nu îi plac "şobolănismele". 

Adaugă părerea ta

Gabriela Firea a organizat, miercuri, o conferinţă de presă la Primăria Capitalei în care a vorbit despre relaţia ei cu Guvernul PSD, i-a adus noi acuzaţii lui Liviu Dragnea şi a susţinut că după şedinţa de sâmbătă a Comitetului Executiv al PSD a fost declanşată "o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea".

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a venit cu explicaţiile atacului: Dragnea o va "sugruma" la Primărie, iar Firea ştie că cea mai bună apărare este atacul.

"A simţit doamna Firea că i se pregăteşte şnurul negru, ştiţi, când se făcea mazilirea domnitorului în Ţările Române, pe lângă firmanul de mazilire, executorul venea şi cu un şnur negru cu care îl strângea de gât pe respectivul domnitor. A simţit şnurul negru din momentul 10 august. De ce a ales acest moment al atacului? Pentru că și-a dat seama că a fost montată toată acea „operă” din 10 august al cărei scop era să fie lovită grav în imagine. Dragnea se teme că Firea poate să devină candidatul partidului la prezidențiale, în timp ce el nu are niciun fel de șanse, e prăbușit în sondaje", a explicat Cristian Tudor Popescu la postul TV Digi24.

Citiţi şi:

Firea: "PSD este condus unic, dictatorial! Nu îmi plac şobolănismele!"