Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CRISTIAN BUŞOI, fost preşedinte CNAS, INTERCEPTAT în dosarul Duicu: "Nu-mi aduc aminte întâlnirea"

Tuesday, 29 July 2014, 16:08 Sursă: REALITATEA.NET

Cristian Buşoi a dezvăluit, la REALITATEA TV, faptul că nu îşi aminteşte întâlnirea cu Duicu şi că, probabil, făcea parte din restul convorbirilor pe care le-a avut cu alţi preşedinţi de Consiliu Judeţean sau primari.

Buşoi a explicat: "Sincer, nu am multe detalii. Nu ştiu despre ce e vorba, nici nu sunt în ţară. Informaţia m-a surprins foarte tare, de aceea am acceptat să intru în direct cu dumneavostră.

Eu în perioada în care am condus CNAS am comunicat şi discutat cu mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene sau primari, care erau interesaţi de subiectul asigurărilor de sănătate şi al sănătăţii. Nu există ca vreunul din aceştia, inclusiv Duicu, să imi fi impus redistribuirea fondurilor.

Sincer, nu-mi aduc aminte întâlnirea cu Duicu. Mă voi uita în agendă. Foarte mulţi oameni s-au întâlnit cu mine, vroiau să afle despre sănătate.

Nu ştiu dacă am reuşit să mulţumesc pe cineva. Impresia a fost că în cele 8 luni în care am condus Casa au mers lucrurile mai bine. Evident că au fost şi judeţe nemulţumite.

Acest dosar e foarte vechi, înţeleg că s-a trimis în judecată, până acum nu am fost solicitat să dau nicio explicaţie, n-am avut nicio discuţie cu nimeni.

E un pasaj care scoate în evidenţă un comportament al anumitor preşedinţi de Consiliu".

 

CRISTIAN BUȘOI, ascultat în dosarul Duicu. Cum a primit Mehedințiul sume uriașe de la bugetul CNAS

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL