Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Credea că soţul o înşeală, dar a mers la psihiatru! După consult, medicii au rămas ŞOCAŢI

Friday, 28 April 2017, 23:25 Sursă: REALITATEA.NET

La un moment dat, fără un motiv real și bine întemeiat, femeia din Turcia a început să creadă că soțul ei este infidel. Drept urmare, a început să verifice telefonul bărbatului și să caute prin lucrurile lui pentru a afla dacă este infidel.

C. Onur Noyan, psihiatru la Spitalul de Neuropsihiatrie din Istanbul, susține că femeia a mers la clinică pentru a cere ajutor în legătură cu problema care devenise supărătoare. I-a spus medicului că avea probleme cu somnul. În plus, se confrunta cu anxietatea. Potrivit specialiștilor, femeia nu avusese probleme psihice în trecut. Nici în familia ei nu au existat astfel de cazuri.

În urma unei evauări psihiatrice, medicii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre un atac psihotic scurt. Dar asta nu este tot. Deoarece femeia nu mai avusese astfel de probleme în trecut, medicii au hotărât să o supună și altor investiații medicale. Astfel, au descoperit că femeia avea un chist pe creier, numit chist porencefalic. Acesta se afla în lobul frontal din partea dreaptă.

Potrivit psihiatrului C. Onur Noyan, astfel de cazuri sunt rare și apar, de regulă, în cazul sugarilor. Specialiștii susțin că bebeușii primesc acest diagnostic imediat după naștere, chiar în prima zi. De obicei, ei nu trăiesc mai mult de 20 de ani.

Aceste chisturi apar în oricare loc în creier. Simptomele sunt diferite, în funcție de locul în care se dezvoltă acest chist. Pentru că în cazul femeii din Turcia, chistul era în lobul frontal, au apărut probleme la nivelul gândirii.

Medicii susțin că acesta este un caz unic deoarece până atunci nu au mai fost descoperite chisturi atât de mari și la o vârstă atât de înaintată. Femeia urmează un tratament și trebuie să facă asta toată viața.

Sursă: teotrandafir.com

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL