Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ucigaşul de la Caracal a fost citit de avocatul lui. Ce se întâmplă în subconştientul criminalului

Wednesday, 07 August 2019, 19:52 Sursă: REALITATEA.NET

Avocatul ucigaşului a venit cu o teorie surprinzătoare pentru toată lumea, spunând chiar că Dincă îşi regretă faptele. Pe ce se bazează apărătorul? Pe faptul că bărbatul de 66 de ani ar colabora cu autorităţile. Totuşi, există dubii că Gheorghe Dincă ar fi comis mai mult de două crime, pe cele pe care le-a mărturisit până acum.

"Nu a dus de nas anchetatorii, i-a condus în teren. Știu că avea mai multe telefoane, dar nu știu ce a zis în legătură cu ele. Dincă a fost cooperant, a declarat adevărul și a oferit indicii. Din ceea ce a rezultat efectiv am ajuns la concluzia că spune adevărul. S-a găsit telefonul și a oferit indicii valide. Nu știu la acest moment dacă testul poligraf se va mai face. În mintea lui, chiar în subconștient începe să aibă un regret. Putea răbufni oricând, chiar dacă cu mine nu a avut", a spus Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la postul TV Antena 3.

Altfel, Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza, se plânge că este obosit şi primeşte apă care se încălzeşte, în timpul percheziţiilor din casa lui, susţine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL