Cine este polițistul împușcat în plină stradă în Timiș

Sunday, 02 June 2019, 19:04 Sursă: REALITATEA.NET

Polițiștii au avut o primă reacție, după ce colegul lor din Timiș a fost împușcat mortal în timp ce se afla în misiune și încerca să oprească maşina în care s-ar fi aflat un bărbat dat în urmărire internaţională. 

Adaugă părerea ta

”Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!” se arată într-o postare pe rețelele de socializare.

Incidentul violent s-a întâmplat într-o localitate din apropiere de Timișoara în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat.