Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remediul cu DROJDIE ROŞIE pentru curățarea ficatului și prevenirea tumorilor maligne

Tuesday, 21 November 2017, 13:09 Sursă: REALITATEA.NET

Cercetătorii sunt de părere că această băutură din drojdie roșie este, de asemenea, un remediu excelent în cazul presiunii arteriale și al arterosclerozei.

Pentru a obține acest leac, ai nevoie de un borcan din sticlă de 3 litri, 700g sfeclă, două linguri de făină, 200g zahăr și 100g stafide. Modul de preparare este unul simplu deoarece tot ceea ce trebuie să faci este să speli sfecla, să o tai bucăți și să o așezi în borcan. Adaugi apoi stafidele, făina și zahărul. Umple borcanul cu apă călduță și amestecă iar, apoi învelește-l într-un tifon dublu pentru a putea fermenta drojdia timp de 6-7 zile.

Amestecă de două ori pe zi conținutul borcanului și, dacă este necesar, îndepărtează spuma. După 7 zile, scurge amestecul prin tifon, iar drojdia roșie este obţinută.

Conform floaredetei.ro, consumă 3 sau 4 linguri de trei ori pe zi, înainte de mesele principale. Această metodă este aplicată în unele spitale din Rusia deoarece a demonstrat rezultate impresionate, nu doar pentru curățarea ficatului, ci a întregului organism, dar și un bun remediu împotriva arterosclerozei și a hipertensiunii. Tot aceștia spun că există și contraindicații pentru persoanele cu boli ale rinichilor, probleme gastrointestinale sau gută.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL