Cel mai SINISTRU test de personalitate îţi spune cine eşti cu adevărat. Ai curaj să-l faci?

Thursday, 03 August 2017, 09:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cu siguranţă ai încercat până în prezent foarte multe teste de personalitate menite să îţi spună anumite lucruri despre tine, pe care probabil nu le ştiai sau nu le conştientizai.

Paginile revistelor sau site-urile pe care le accesezi frecvent sunt pline de astfel de quizz-uri, pe care le completezi fie din curiozitate, fie pentru divertisment. Deşi validitatea lor este de cele mai multe ori scăzută, se întâmplă să te regăseşti în descrierile finale şi să te analizezi mai bine din această perspectivă.

Noi îți mai propunem un test, de data aceasta cu totul special, care îţi va oferi câteva detalii despre tine. Înainte de a începe, trebuie să ştii că acestui test i se mai spune testul sinistru și este considerat o metodă bună de a-ți stimula subconştientul.

După fiecare întrebare urmează şi o scurtă explicaţie. Eşti gata?

Întrebarea 1 - Pasărea

Este momentul tău preferat al zilei. Te-ai aşezat pe o bancă în parc şi te gândeşti la diverse lucruri. Deodată, observi o pasăre în faţa ta care te priveşte fix. Ce culoare are pasărea?

Dacă te-ai gândit deja la un răspuns, află care sunt interpretările:

Colorată. Ai o privire pozitivă asupra vieţii şi eşti mereu cu zâmbetul pe buze. Optimismul te defineşte, iar cei din jur se bazează pe tine atunci când trebuie să depăşească o perioadă dificilă din viaţă.

Albă. Eşti o fire paşnică şi nu îţi place să te cerţi. Rezolvi orice conflict cu calm şi diplomaţie, iar acest  lucru este extrem de apreciat de ceilalţi.

Neagră. Tot timpul ai senzaţia că eşti pândită de pericole, iar asta te face să fii extrem de agitată şi temătoare.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE