Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai bine păstrat secret al Pro TV. Emisiunea "Supravieţuitorul" s-a terminat fără câştigător

Thursday, 01 September 2016, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a evita situațiile din anii trecuți, când numele câștigătorilor de la diferite show-uri cu miză se aflau încă de dinainte de difuzarea la ProTV, producătorii au decis să păstreze suspansul până în ultima clipă. Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supraviețuitorul”, a asigurat că nimeni, nici măcar el, nu cunoaște cine a luat cei 100.000 de euro.

Potrivit oficialilor ProTV, „filmările din Filipine s-au încheiat, finala nu a fost filmată și nu se cunoaște câștigătorul”. Cum și mai ales când se va desemna câștigătorul pentru „Supraviețuitorul”? „Câștigătorul se va afla în finala care va avea loc în București și va fi transmisă live la ProTV”, susţin oficialii ProTV, scrie ziarulring.ro

„Supraviețuitorul” este, oficial, emisiunea cu cel mai mare buget din 2016 în România. ProTV nu a dezvăluit însă suma investită în această producție. Producătorii au avut misiunea dificilă de a alege doar 18 concurenți dintre cei peste 8.000 de oameni înscriși, dornici să-și testeze limitele. Pentru a realiza un show de calitatea celor internaționale, ProTV a mobilizat în Filipine o echipa mixtă de producție de 250 de oameni, atât români, cât și filipinezi, danezi și olandezi.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL