Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce a pățit un bărbat care a descărcat filme XXX de pe torrente

Tuesday, 05 May 2020, 09:16 Sursă: Realitatea.net

Malibu Media, compania care controlează casa de producții X-Art, a dat în judecată un cetățean american după ce acesta de descărcat de pe torrente mai multe producții pentru adulți, iar un judecător federal l-a condamnat pe bărbat să plătească daune în valoare de 45.000 de dolari, precum și cheltuieli de judecată în valoarea de 1.500 de dolari, scrie dailydot.com

Compania din spatele casei de producții X-Art este cunoscută drept spaima piraților din mediul virtual, deoarece își apără cu înfocare drepturile de copyright și a dechis în ultimii doi ani peste 1.800 de procese pentru încălcarea lor.

Reprezentanții companiei identifică persoanele care le downloadează ilegal filmele aflându-le adresele IP cu ajutorul BitTorrent. 

În cele mai multe cazuri, procesele se sfârșesc prin înțelegeri între părți, în urma unor compensații de câteva mii de dolari. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-05 11:32:08
Iulia mihai

Aici nu este vorba de cine merge si cine nu merge la biserică; este vorba de a face cele necesare pentru sufletele celor plecați dintre noi . Ganditi-va că pentru cei rămași aici , după pierderea unei ființe dragi, singura mângâiere este slujba cu preot la mormânt, aprinderea unei lumânări , reculegerea la crucea de la căpătâi. Deschideți cimitirele , pentru numele lui Dumnezeu ! Deschideți bisericile ! Doamne ajută! Doar așa vom putea să ne ducem mai departe povara durerii ...

Alte articole din: ACTUAL