Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. A fost găsit un nou telefon

Tuesday, 06 August 2019, 17:54 Sursă: REALITATEA.NET

Aparatul a fost găsit la marginea pădurii unde Gheorghe Dincă le-a arătat criminaliștilor locul în care a aruncat un sac plin de oase și de cenușă și despre care a spus că ar fi ale Luizei, după ce a incinerat-o.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a anunțat că este posibil ca telefonul să fie al unei alte victime și a vorbit despre un plan pe care Dincă l-ar pune la cale cu alte persoane. Totul pentru a scăpa cu o pedeapsă mai mică. În plus, avocatul a lăsat de înțeles că fetele ar fi fost și tranșate, înainte de a fi incinerate.

”S-a găsit un nou telefon. Nu știm dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui și a celor care îl învață pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac și gata, sunt două victime, se închide totul. Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime. El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzația de viol, spunând că nu s-au înțeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt prostituate, și de acuzația de tranșare, de cruzime, de tot.”, a declarat Tonel Pop.

Avem două teme, una cu nebunia lui, și ne trezim cu el pe străzi, după ce stă puțin în spital, și vorbim de infracțiuni cu detențiune pe viață. Aici e o problemă, dar Gheorghe Dincă încearcă să spună că a făcut faptele la care să fie încadrat la 7-8 ani.

El e cuminte, resemnat, tacticos, știe exact ce are de făcut, el conduce strategia, e așa de prețios încât e chiar simpatic. Mai dă câte ceva, această ultimă indicație a unui cadavru l-a făcut pentru a închide dosarul. Nu mai săpăm, nu mai căutăm în buncăre",  a declarat avocatul Tonel Pop.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL